Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

EDUCATION AWARDS: Δημιουργούμε νέα πρότυπα!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ

Με γνώμονα 4 βασικά κριτήρια: τη βαθμολογία, το ήθος, τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φορείς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ (ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College) προχωράνε σε ένα ακόμα καινοτόμο βήμα για τα εκπαιδευτικά δρώμενα, ανακοινώνοντας… τα Education Awards 2013, με βασικό στόχο τη δημιουργία νέων προτύπων!

Ο μεγαλύτερος και πληρέστερος εκπαιδευτικός όμιλος στη χώρα μας συγκεντρώνει –για πρώτη φορά στην Ελλάδα!- τους καλύτερους σπουδαστές/ αποφοίτους του, προκειμένου να διαγωνιστούν και
να αναδειχθούν οι άριστοι ανάμεσά τους, που θα αποσπάσουν τα Βραβεία Εκπαίδευσης. Όλοι οι υποψήφιοι έχουν προταθεί από τους ακαδημαϊκούς διευθυντές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας και Θεσσαλονίκης, και του Mediterranean College Αθήνας και Θεσσαλονίκης, ως οι καλύτεροι τελειόφοιτοι/ απόφοιτοι από όλους τους τομείς σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Πρόκειται για μια μεγάλη πρωτοβουλία των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, με στόχο να δημιουργήσουν νέα πρότυπα, μέσα από αξιόλογους νέους της χώρας μας. 

Στις 27 Ιουνίου, στο DC Mansion, ανακοινώθηκε το πρωτοποριακό concept των Education Awards, καθώς και η έναρξη της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των νικητών. Η ψηφοφορία θα λήξει αρχές Σεπτεμβρίου, σε μια λαμπρή γιορτή της Εκπαίδευσης, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές. 

Όλοι οι νικητές –ένας από κάθε κατηγορία βραβείων- κερδίζουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες της αγοράς! 

Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από το ειδικό site που δημιούργησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για τον εν λόγω θεσμό: το www.education–awards.gr , και όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να καλέσουν φίλους και καθηγητές τους να τους υποστηρίξουν με την ψήφο τους. 
Μπες στο www.education-awards.gr, πάρε μέρος στη μεγάλη ψηφοφορία… και ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΕΑ ΠΡΟΤΥΠΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου